National Geographic

Η National Geographic Society είναι ένας από τους μεγαλύτερους μη κερδοσκοπικούς, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1888 με στόχο τη διάδοση της γεωγραφικής γνώσης σε κάθε γωνιά της γης. Η αποστολή του παγκοσμίως γνωστού περιβαλλοντικού οργανισμού είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να νοιάζονται για τον πλανήτη μας.

Η National Geographic μας μεταφέρει εικόνες του κόσμου μέσα από περιοδικά, τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, βιβλία, DVD, εκθέσεις, σχολικά προγράμματα, ταξιδιωτικές αποστολές, διαδραστικά μέσα και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που φέρουν το όνομα της.

Στα τέλη του 2013, η συλλογή ειδών ταξιδίου επαναλανσαρίστηκε μέσω μιας εντυπωσιακής σειράς trolley υψηλής ποιότητας από polycarbonate με εντυπωσιακές εικόνες στην εξωτερική επιφάνεια εμπνευσμένες από προσωπικές στιγμές των ζώων και περιπετειώδη σπορ. Απευθύνεται σε κομψούς ταξιδιώτες που επιδιώκουν να εξερευνήσουν τον κόσμο. Το 2014 το National Geographic λάνσαρε μια σειρά από casual τσάντες ιδανική για εμφανίσεις με στυλ στην πόλη και στους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Η National Geographic είναι μια μάρκα ειδών ταξιδίου και αξεσουάρ με γνήσια casual διάθεση στην πιο σοφιστικέ και άνετη εκδοχή.

Είναι συνώνυμη του ανεπιτήδευτου στυλ, της ελευθερίας, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας. Προσδίδει ενέργεια, νεανική διάθεση και φυσική κομψότητα σε όποιον την επιλέγει. MOTIVA FASHION διανέμει αποκλειστικά σε Ελλάδα & Κύπρο τη συλλογή είδη ταξιδίου και αξεσουάρ National Geographic.

X